Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü
   

Sütőedények

Webáruházunk kínálatában különleges sütőedényeket találhat. A francia ARC International (Pyrex, Arcuisine) és Revol sütőtálak mellett olasz és török kerámia, valamint öntöttvas serpenyőket és labasokat is vsárolhat nagyon kedvező áron. Sütőedény kínálatunkban minden igényhez megtalálja a megfelelő tálat: hagyományos üveg edények (jénai tál), kerámia edények (porcelán), öntöttvas edények és szilikon sütőforma is kapható. Webáruházunkban kizárólag márkás, olasz és francia üveg- és kerámia sütőtálak közül válogathat. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, ezért érdemes gyakran visszanézni!

Legtöbb termékünk többféle méretben és formában kapható; megtalálhatók kínálatunkban az ovális, szögletes és kerek sütőtálak, a kicsitől egészen a nagyig. Kerámia bevonatos olasz Bialetti edénykészleteinkkel öröm a főzés! Új termékek kínálatunkban a francia Pyrex és a török Lava öntöttvas edények. Ezek az edények 4-5 mm vastag öntöttvasból készülnek, és tökéletesen használhatók bármilyen konyhai sütőben (gázsütőben, vagy elektromos sütőben), vagy tűzhelyen (gáztűzhelyen, villanytűzhelyen, deindukciós tűzhelyen is). Mindezeken kívül remekül használhatók grillezéskor, vagy kemencében.

A szilikon sütőformák közt talál muffinsütőt, pizzasütőt, vagy őzgerinc formát, de szezonálisan karácsonyi- és húsvéti sütőformákat is kínálunk. 

Nézet:
Rendezés: