Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü
   

Tippek, trükkök

- A 38-40 darabos készletekkel egy induló háztartás, vagy nyaraló felszerelését egy lépésben meg tujuk oldani.

- A fekete-fehér étkészletekből (pl. Luminarc SweetLine, Authentic, Carine) érdemes kettőt vásárolni, így - azon kívül, hogy 12 személyre is meg tudunk teríteni szükség esetén - kapunk egy fekete és egy fehér hatszemélyes étkészletet. Két készlet áráért így lényegében hármat kapunk és az összeállítást igény- és hangulatfüggően variálni tudjuk.

 - Az általánosan elterjedt műanyag gyermekpoharak és -tányérok, valamint műanyag tárolóedények hő hatására könnyen deformálódnak, porózus felületük miatt nem, vagy csak alig fertőtleníthetők, mivel a baktériumok megragadhatnak a mikroszkópikus résekben. A Luminarc és Bormioli üvegből készült termékei mosogatógépben is könnyen tisztíthatók, bírják a mikrohullámú sütők, vagy a hűtőszekrény okozta hőmérsékletváltozást. Ezen termékek magasabb árát hosszabb élettartamuk kompenzálja.

 - A kisebb poharakat (pl 6 vagy 9cl-es pálinkáspoharak) használhatjuk falatételek, szószok, felszolgálására is, a nagyobbakban fagylaltot, pohárkrémet kínálhatunk. A nagyobb poharakban tésztasalátákat, rákkoktélt szervírozhatunk.

 - A fehér színű tányérok sosem mennek ki a divatból, így ha egy "örök darabot" szeretnénk, válasszunk ezek közül. 

 - A műanyag, eldobható tányérok használatával megspórolhatjuk a mosogatást, de a vékony műanyagok könnyen sérülnek, repednek és mivel használat előtt nincsenek elmosva, nem tudni milyen szennyeződéseket tartalmaznak. Ezen felül jelentős terhelést jelentenek a környezet számára.

 - A festett üveg tányérok, poharak mosogatásakor javasoljuk a kímélőbb, kézi mosást, így a poharak, étkészletek évekig megőrizhetik szépségüket. 

 - A legkisebb tárolóedények tökéletesen alkalmasak szószok, bébi- és gyerekételek tárolására. A csatos, ill. click-clack fedőkkel ellátott edényekben (ezeknél külön gumitömítés is található) biztonságosan szállíthatunk ételt.

Gyártóink