Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü
   

Befőttesüveg

Webáruházunk a legjobb minőségű olasz Bormioli Rocco befőttesüvegeket kínálja Önöknek. A Quattro Stagioni tekerőkupakos befőttesüvegek és a csatos Fido befőttesüvegek közt mindenki megtalálhatja a megfelelő fazont és méretet. Újdonság webáruházunkban a Nuova R2S mediterrán hangulatú ovális befőttesüveg családja.

Üvegeinket nemcsak befőttek, savanyúságok, lekvárok, vagy pástétomok elrakására ajánljuk, de használhatók fűszerek, szószok tárolására, vagy dekorációs célokra. Kínálatunkban szörpök, paradicsomlé elrakásához is találhat befőttesüveget. A kisebb üvegeket - a legújabb trendeknek megfelelően -  használhatja desszertek, koktélok, szörpök felszolgálására is. Különösen alkalmasak erre a célra a színes kupakos multicolor Fido csatosüvegek. Szintén az utóbbi évek divatja a befőttes üvegek italfogyasztásra való felhasználása. Ez elsősorban kerti rendezvényeken praktikus, mivel lezárva a bogarak, darazsak nem kerülnek az italba. Kínálatunkban ilyen termékekt is találhat.

 


Jól záródó kupakjuknak köszönhetően ételszállításra is tökéletesen alkalmasak, ezért bároknak, kifőzdéknek, éttermeknek is ajánlljuk. Nagyobb megrendeléseket is ki tudunk szolgálni, ezzel kapcsolatban keressék ügyfélszolgálatunkat!

Nézet:
Rendezés: