Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü
   

Tárolóedények

Kínálatunkban az olasz Bormioli Rocco és francia Luminarc üveg tárolóedényeket talál. Ezek az üveg tárolóedények olcsóbb, műanyag társaikkal ellentétben tartósak, jól ellenállnak a mosogatógépes tisztításnak, nem deformálódnak. Az üveg tárolóedények nem veszik át a bennük tárolt ételek ízét, nem színeződnek el, könnyen tisztíthatók. Éppen ezért javasoljuk őket kisgyermekes családoknak, vagy betegeknek, akiknél fontos a 100%-osan higiénikus ételtárolás.

Különleges a Pyrex Cook&Store család, mely hőálló üvegből készül, így nem csak tárolásra, de sütésre is alkalmas, ezzel nagyban megkönnyítik a háziasszonyok munkáját. Különlegesek a Luminarc Keep n'Store tálak, melyekben salátákat, sós süteményeket, ropogtatni valókat lehet gusztusosan, légmentesen tárolni. Kérjük tekintse meg hűtőkancsóinkat is, melyekben italokat, tejet, teát lehet kényelmesen a hűtő ajtajában tárolni.

Nézet:
Rendezés: