Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben
   

Gyakori kérdések


> Hogyan érhetem el az ügyfélszolgálatot?
Ügyfélszolgálatunkat telefonon, a +36 20 9100-705 számon, 
e-mailben, vagy ide kattintva érheti el.
Telefonos ügyeletünk az alábbi időpontokban áll rendelkezésére:
H-Cs:       9.00 - 16.30
P:            9.00 - 16.00
Sz-V:       nem elérhető, de levelekre lehetőség szerint válaszolunk


>  Honnan tudhatom mi van raktáron?
Minden termék leírásánál szerepel, hogy az adott termék elérhető-e raktárról ("raktáron", vagy "készleten" megjelöléssel szerepel). Azon termékek, melyek nincsenek raktáron, "rendelésre", vagy "előjegyzés" megjegyzéssel szerepelnek. Bár a készletinformációt igyekszünk gyakran frissíteni, néha előfordul, hogy egy adott termék mégsincs raktáron, ilyen esetben mindenképpen értesítjük Önöket.

> Mit jelent, ha egy termék csak rendelésre, vagy előjegyzésre érkezik?
Előjegyzés esetén egy termék várhatóan fog érkezni, de pontos információnk nincs arról, mikor, sajnos nem rajtunk múlik. Rendelés esetén a megrendelt termék általában 2-4 héten belül érkezik meg külföldről. Fontos tudni, hogy rendelést csak bizonyos minimális mennyiségre tudunk leadni (általában egy karton).

> Meg tudom-e személyesen nézni a termékeket vásárlás előtt?
Mivel a teritettasztal.com webáruház bemutatóteremmel nem rendelkezik, a termékek megtekintésére megrendelés előtt nem tudunk lehetőséget biztosítani.

> Mennyi idő a kiszállítás?
A megrendelés beérkeztét követő 2-5 munkanapon belül a kiszállítás általában megtörténik. Előre utalás esetén a pénz beérkeztét követően tudjuk a szállítást intézni.

> Van-e lehetőség aznapi szállításra, átvételre?
A 14 óráig beérkező rendeléseknél, különleges esetben erre van lehetőség, de ilyen esetben mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges.


> Mennyi a szállítási díj?
A szállítási díj mindig a csomag súlyától függ, általában 1500-2500 forint között mozog. A megrendelés leadását megelőzően a rendszer pontosan kiszámolja Önnek a fizetendő összeget. Az utánvét beszedésének díja 415Ft, előre utalás esetén a kiszállítás díjából ezt az összeget elengedjük! A szállítási díj tartalmazza a csomagolás költségeit, mely - törékeny árukról lévén szó - eltér a hagyományostól.

> Van-e lehetőség személyes átvételre?
Sajnos személyes átvételre nincs lehetőség, azonban rendelése szállítását kérheti "postán maradó" csomagként is. Ebben az esetben a csomagot a területileg illetékes postahivatalban is átveheti. További lehetőség a MOL Pontra történő szállítás: a csomagot a rendelés leadásakor megjelölt MOL benzinkúton is átveheti, legtöbbször 0-24h időintervallumban. A MOL kutakon csomagját hitelkártyával is fizetheti. Kérük vegyék figyelembe, hogy a MOL Pontokra kérhető csomagok maximális súlya 20kg!

> Ki vásárolhat a webáruházban?
Áruházunkban magánszemélyeket és cégeket is kiszolgálunk, nagyobb megrendelések esetén kérjen tőlünk ajánlatot!

> Hogyan fizethetek?
Megrendelését futárszolgálattal történő szállítás esetén előre utalással, vagy utánvéttel fizetheti. Előre utalás esetén a végösszeget kérjük a rendeléskor kapott számlaszámra utalni!

> Nem kaptam visszaigazolást.
Ha regisztrációjáról, illetve rendeléséről 1-2 percen belül nem kap visszaigazoló e-mailt, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknál! Bizonyos levelező-szolgáltatók (pl. freemail.hu) időnként hibásan spam-nek minősítik a kiküldött leveleket.

> Bármikor lemondhatom a rendelést?
Rendelését a feladást megelőzően telefonon, vagy e-mailben is lemondhatja. A már átvett terméket - ha 14 munkanapon belül jelzi felénk elállási szándékát - sértetlen állapotban, dobozában visszajuttathatja. A kifizetett összeget késedelem nélkül, de legkésőbb a termék visszaérkezését követő 30 napon belül visszafizetjük. Fontos megjegyezni, hogy ilyen esetben a visszaküldés költsége a vásárlót terheli. 

Kérjük, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

> Van-e lehetőség a törött, fizikailag sérült termékek cseréjére?
Igyekszünk kiszállítás előtt a termékeket átnézni, de természetesen ennek ellenére előfordulhat, hogy hibás termék kerül kiszállításra. Ilyen esetben kérjük, jelezze felénk a hibát és gondoskodunk a termék cseréjéről. A törött, fizikailag sérült termékek cseréjére nincs lehetőség, ezért minden esetben kérjük, hogy az átvételkor a terméket vizsgálja át és ha sérülést tapasztal, azt jelezze a leközelebbi postahivatalban, hogy a jegyzőkönyvet fel tudják venni!

> Máshol olcsóbban láttam az adott terméket...
Igyekszünk termékeinket versenyképes áron kínálni, de természetesen nem tudunk mindig a legolcsóbbak lenni. Azonban ez nem is célunk! Azokkal, akik számla és garancia nélkül forgalmaznak hasonló termékeket, nem kívánunk konkurrálni. Úgy véljük, hogy az ár - bár nagyon fontos - nem a legfontosabb kritérium vásárlás esetén, ezt bizonyára már Önök is megtapasztálták. Természetesen ha nagyobb mennyiséget szeretne vásárolni, örömmel adunk egyedi árat!

Kövessen minket!Gyártóink