Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü
   
Ön itt jár: >

Poharak

Igyekszünk többféle poharat is szerepeltetni webáruházunkban, így a népszerű pálinkáspohár, borospohár, konyakos pohár, vagy üdítős pohár készletek mellett koktélospohár, vagy margaritás pohár is található oldalainkon. Népszerű termékeink pl.: a Luminarc Versailles borospoharak, a Bormioli elegáns pezsgőspoharak, vagy a gyerekek nagy kedvencei a Disney figurás Luminarc pohár készletek. Éttermek, irodák részére is kínálunk professzionális pohárkészleteket.

A poharakba nem csak italokat tölthetünk, de a legfelkapottabb éttermek megoldásait átvéve, különféle szószokat, mártásokat, fagylaltot, vagy desszertet is gusztusosan felszolgálhatunk bennük. A koktélos- és üdítőspoharakat fagylaltoskehelyként használhatjuk, a snapszospoharakban pedig mártásokat szolgálhatunk fel. A nagyobb nyílású poharakban szervirozhatjuk a köretet, salátát, vagy a savanyúságot. A felhasználásnak csak a képzeletünk szab határt!

Poharainkat nem csak otthoni használatra ajánljuk, de javasoljuk munkahelyekre, irodákba, illetve professzionális (HORECA) felhasználásra is, rendezvényszervezőknek, éttermeknek.

Mindegyik pohár mosogatógépben tisztítható, a mindennapi használatnak kivállóan ellenáll, akár otthoni, akár munkahelyi környezetben. A webáruházunkban szereplő poharak rendszerint 3, vagy 6 darabos kiszerelésben kaphatók. A termékek leírásánál megtalálhatja a készletben lévő poharak számát és a pontos ürtartalmat is.

A webáruházunkban szereplő poharakon kívül más modelleket is be tudunk szerezni, ezekkel kapcsolatban kérjük keresség ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink valamelyikén!

Nagy népszerűségnek örvendenek a kínálatunkban megtalálható olasz és francia gyártók által kifejlesztett speciális üvegből készült borospoharak és pezsgőspoharak. A Kwarx, vagy SON.hyx fantázianevű, laboratóriumban kifejlesztett üvegek hagyományos társaiknál tisztábbak, áttetszőbbek és a mindennapi használatnak, mosogatépes tisztításnak is jobban ellenállnak. A Luigi Bormioli SON.hyx üvege például titán hozzáadásával készült, különlegesen ellenálló, ezért bátran ajánljuk éttermekbe, irodákba is. A Cristal d'Arques Diamax üvegből készült likőröspoharak, borospoharak, pezsgőspoharak megtévesztésig hasonlítanak a hagyományos ólomkristály poharakra, de ólmot nem tartalmaznak és mindennapi használatra sokkal alkalmasabbak. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a csiszolt poharak eleganciáját, de mosogatógépben tisztítható, egyszerűen kezelhető poharakat keres.