Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü
   

Tányérok

A webáruházunkban szereplő Luminarc (Arcoroc), valamint Bormioli tányérok a raktárról elérhető modelleknek csak egy szűk spektrumát fedik le, ezért a Luminarc és Bormioli Rocco aktuális kínálatában szereplő, de webáruházunkban nem szereplő tányérokkal kapcsolatban kérje ügyfélszolgálatunk segítségét! Az akciós tányérok listája folyamatosan változik, ezért is érdemes feliratkozni hírlevelünkre amiben tájékoztatni fogjuk legújabb akciós termékeinkről. Tányérjaink közt nem csak a készletekben is megvásárolható modellek kiegészítői, ill. póttányárok találhatók, de egyéb, máshol nem található, különleges tányérok, levesescsészék is szerepelnek.

Egyik legnépszerűbb termékünk a forradalmian új Zenix alapanyagból készült Tendency, mely készletben Volare néven 19 részes étkészletben is kapható, valamint a fehér és fekete-fehér színösszeállításban is kapható Yalta. Különösen elegáns, porcelán hatású termék az Intensity, mely éttermekbe is bátran ajánlott. 

Meggyőződésünk, hogy az európai piacon ezek a tányérok jelentik az egyik legjobb ár/érték arányt. 

Termékeink közt megtalálhatók a kedvező árú, hétköznapi felhasználásra is alkalmas tányér készletek, valamint az exkluzívabb, porcelán-jellegű készletek is. Természetesen nem feledkeztünk meg a gyerekekről sem, 100% higiénikus, üveg tányérok és tálkák is megtalálhatók kínálatunkban. A hozzájuk való poharakat szintén megtalálja webáruházunk kínálatában. A kínálatunkban szereplő Luminarc és Bormioli termékek nehézfémeket nem tartalmaznak, használatuk teljesen bztonságos.


A Luminarc és Bormioli tányérok rendszeres tesztelési folyamaton esnek át, a termékek nem csak a gyártási folyamat végén, hanem az egyes munkafázisok után is átmennek egy minőségi ellenőrzésen.