Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben
Termékek Menü
0
   

Tárolóedények

Kínálatunkban az olasz Bormioli Rocco és francia Luminarc üveg tárolóedényeket talál. Ezek az üveg tárolóedények olcsóbb, műanyag társaikkal ellentétben tartósak, jól ellenállnak a mosogatógépes tisztításnak, nem deformálódnak. Az üveg tárolóedények nem veszik át a bennük tárolt ételek ízét, nem színeződnek el, könnyen tisztíthatók. Éppen ezért javasoljuk őket kisgyermekes családoknak, vagy betegeknek, akiknél fontos a 100%-osan higiénikus ételtárolás.

Különleges a Pyrex Cook&Store család, mely hőálló üvegből készül, így nem csak tárolásra, de sütésre is alkalmas, ezzel nagyban megkönnyítik a háziasszonyok munkáját. Különlegesek a Luminarc Keep n'Store tálak, melyekben salátákat, sós süteményeket, ropogtatni valókat lehet gusztusosan, légmentesen tárolni. Kérjük tekintse meg hűtőkancsóinkat is, melyekben italokat, tejet, teát lehet kényelmesen a hűtő ajtajában tárolni.

Nézet:
Rendezés: