Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Termékek Menü
   

Válasszon minket!

A teritettasztal.com webáruházban kizárólag elismert minőségű, elsősorban olasz és francia gyártók termékeit kínáljuk. Ennek nagyon egyszerű oka van: meggyőződésünk, hogy az európai piacon ezek a termékek jelentik a legjobb ár/érték arányt. Termékeink közt megtalálhatók a kedvező áru, akár irodai, munkahelyi felhasználásra is alkalmas termékek, valamint az exkluzívabb, porcelán-jellegű készletek is.

Gyártóink nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a fejlesztésre. A folyamatos kutatásoknak köszönhetően jöttek létre azok a különleges anyagok (Zenix, Kwarx, SON.hyx, stb.) melyek használatával a hagyományosnál sokkal ellenállóbb, tartósabb és csillogóbb termékek hozhatók létre. A poharakhoz, tányérokhoz használt festékek környezetbarátak, nem tartalmaznak ólmot, vagy kadmiumot.

Ellenállóak

A gyártási folyamat során a termékek (tányérok, csészék, tálak és a poharak egy része) hőkezelésen esnek át, ami javítja azok mechanikai és hőhatásokkal szembeni ellenállását. Ennek köszönhetően az olcsóbb, távol-keleti termékekhez képest két-háromszor erősebbek. A poharakat egy un. „inga-tesztnek” vetik alá, ahol egy ingával ütést mérnek a poharak falára.

A hőkezelt termékek kb. 135 celsius hőkülönbséget is elviselnek, így a fagyasztóból kivett edényeknek nem okoz gondot, ha egyből a mikróba kerülnek.

Mosogatógépben tisztíthatóak

Termékeink  - kivéve a festett üvegtányérokat - ellenállnak a mindennapos mosogatógépes tisztításnak, sem a minták, sem a tányérok, üvegek fénye nem sérül a mosogatógépes tisztítástól!

A Luminarc, Bormioli tányérokat, poharakat, evőeszközöket a gyár tesztlaborjában folyamatosan „járatják” a mosogatógépekben, akár tízszer is egy nap, így ellenőrizve,hogy azok megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak.

Hygiénia

A kínálatunkban található termékek szinte kivétel nélkül üvegből, illetve hasonló, nem porózus anygaokból készülnek. Ennek köszönhetően, a mosogatás során a baktériumok 100%-a eltávolítható. Különösen fontos lehet ez a gyerekek, illetve betegek esetén, hiszen az elterjedt műanyag termékek (pl. műanyag ételtárolók, műanyag gyerekpoharak) nem tisztíthatóak meg tökéletesen és a műanyag a forró vizes mosástól, vagy "kifőzéstől" vetemedhetnek.

Törzsvásárlói rendszer

Minden kedves ügyfelünk, aki korábbi vásárlásakor regisztrálta magát automatkusan megkapja a törzsvásárló státuszt! Ennek köszönhetően (más webáruházak 1-2%-os kedvezményével szemben) 5% törzsvásárlói kedvezmény illeti meg, ha ismét minket választ. A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint korábban megadott felhasználónevével és jelszavával kell belépnie vásárláskor.

Odafigyelünk vásárlóinkra

Cégünk családi vállalkozás, ami garantálja, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíthessük. A kereskedelemben szerzett több évtizedes tapasztalatunk is segít abban, hogy mindent megtehessünk azért, hogy vásárlóink igényeit kielégíthessük. Nem teszünk különbséget vásárlóink közt a rendelés összegétől függően, legapróbb kérésével is bizalommal kereshet minket.

Mindent megteszünk, hogy ügyfeleink rendelésüket épségben megkapják, ezzel megkímélve őket a sérült csomagok ügyintézésével járó bonyodalmaktól. Mi garantáljuk, hogy megrendelését  - több éves tapasztalatunk figyelembevételével - megfelelően becsomagolva adjuk fel Önnek, törékeny jelzéssel ellátva. A törékeny csomagok szállításának felárát szállítási díjaink tartalmazzák.

Megbízható szállítás

Webáruházunk különös figyelmet fordít arra, hogy kedves vásárlóink rendelése épségben megérkezzen. A csomagokat megfelően kitömve, a lehetőségekhez képest "törésbiztosan" adjuk fel. Szállítási díjaink tartalmazzák a törékeny csomagként történő kezelés felárát, hogy minimalizáljuk az esetleges sérülések miatti kellemetlenségeket, utánajárást. Rendelésük feladásakor e-mailben átküldjük a követéshez szükséges csomagazonosítót, így Ön mindig tudhatja hol jár a csomagja. Azon vásárlóink, akik napközben nem tartózkodnak otthon - esetleg ajándéknak szánják és nem szeretnék, hogy házhoz kézbesítsen a futár - kérhetik rendelésük "postán maradó"-ként történő feladását. Ezt az igényüket kérjük a rendelés feladásakor megjegyzésben feltüntetni szíveskedjenek. 

További lehetőség, az általában non-stop nyitvatartó MOL benzinkutakon történő csomagátvétel. A rendelés leadásakor kiválaszthatják a legközelebbi, útba eső szerződött MOL kút címét. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a MOL Posta Pontokra maximálisan 20kg-ig van lehetőség csomagot küldeni!

Kellemes vásárlást kívánunk!

Gyártóink